MadRan Neule yrittäjäesittely: Mira Rantalankila

18.03.2017 21:39

MadRan Neuleen ihanat tuotteet valmistan itse, käsin neuloen. Satunnaisia tuotteita saatan valmistaa myös neulekoneella. Olen Turkulainen 25-vuotias nainen ja 2 vuotiaan pojan äiti. 

Käsityöt ovat aina olleet intohimoni. Neuloin yläkoulussa ensimmäisen villasukkaparin viikossa. Kauniit keltaiset villasukat, varressa vihreällä shakkiruudut. Tämän jälkeen hukutin läheisiäni villasukkiin, eräänä syksynä neuloin 20 paria villasukkia joululahjoiksi. Selvääkin selvempää oli, että ilman puikkoja ja lankaa minua ei missään näe.

Vuonna 2015 syntyi idea perustaa oma yritys, kun tilauksia alkoi tulla tutuilta melkoisesti. Yhtäkkiä huomasin tehneeni lähes sarjatuotantona 20kpl samanlaisia lasten kettuhuiveja, joista sain lisäpontta ajatukselle perustaa yritys. Ajattelin, että jos pystyn tähän - pystyn mihin vain. Ja niin pistettiin pyörät pyörimään.

7.12.2015 Toiminimi rekisteröitiin, ja näin alkoi taival nimeltään MadRan Neule. Alkuun toiminta lähti käyntiin Facebookin sivulla, josta myöhemmin laajensin MadRan Neuleen omaan blogiin, ja lopulta perustin myös Instagram-yritystilin.


Vuonna 2016 tilauksia tuli yhteensä 53, joista suurimmassa osassa oli 2-3 tuotetta, eräässä tilauksessa 10 kaulahuivia. Neulottuja tilauksia tulikin lähemmäs 100. Valmistuin tässä tohinassa myös sairaanhoitajaksi, ja nyt olenkin tehnyt MadRan Neuleen töitä kokopäivätöiden ohessa.


Nyt vuonna 2017 perustin tämän verkkokaupan, jotta neuleita olisi helpompi tilata. Myös niille, jotka eivät somea käytä. 

Nähtäväksi jää, millä tavoin toiminta laajenee!

 

 

Takaisin